457319
1
Zoom out
Zoom in
Vorherige Seite
1/4
Nächste Seite
5019 496 90132
GB
GSF 1988
Quick Reference Guide
Before using the dishwasher, read the user instructions!
BK/I/B/GB
(We reserve the right to make technical modifications)
Add regeneration salt
Only add regeneration salt
immediately before starting a
wash programme.
Add rinse aid
No water
Check that the appliance fills with
water.
Time and failure display
3)
Indicates in hours the time remaining
until the start of the wash cycle.
Switches off at programme start and
indicates the remaining time in hours
and minutes.
F... Information for the After-
Sales Service
Delayed start button
The wash cycle can be programmed to
start after 1 - 24 hours. With each
successive touch of the button, the
delayed start indicator increases by 1
hour, and after 24 returns to 00. Then
press the Start button. The dishwasher
will start at the set time.
Half load button
This function can be used with any
programme. The indicator lamp
switches on. The wash cycle is activated
for the upper
or
lower rack
only
.
1) Reference programme for energy label in
compliance with EN 50242 regulations;
2) Refer to User instructions;
3) Values may vary in relation to usage, e.g.:
different loads, water temperatures - above or
below 15°C - as well as water hardness and power
supply voltage, etc.
Programme selector knob
On / Off button
Start button
Switches on when the dishwasher
is operating. Flashes when a fault
occurs. Switches off at the end of
the programme.
Indicators
Wash cycle
Pre-Rinse Washing Drying
Programme
end
Options
Programme chart
Detergent
2)
Consumption
3)
Programmes Loading instructions
A B
Litres kWh Minutes
AutoNormal
40-55°C
Automatic programme recommended for
routine washes, with no dried-on or burnt
food (not for EN 50242).
X X 10-13 0.8-1.05 50-110
AutoIntensive
60-70°C
Automatic programme recommended for
heavily soiled crockery with dried-on or burnt
food, for example pans and saucepans.
X X 13-20 1.1-2.0 90-140
Pre-Rinse
cold
Crockery to be washed later. - - 4.0 0.03 14
Glass
40°C
Light soiling, for example glasses
and cups.
X - 10.0 0.80 55
Rapid 30 min
40°C
Lightly soiled crockery with no
dried-on food.
X - 10.0 0.65 30
Standard
1)
50°C
Normally or heavily soiled crockery. X X 13.0 1.05 120
1

Brauchen Sie Hilfe? Stellen Sie Ihre Frage.

Forenregeln

Missbrauch melden von Frage und/oder Antwort

Libble nimmt den Missbrauch seiner Dienste sehr ernst. Wir setzen uns dafür ein, derartige Missbrauchsfälle gemäß den Gesetzen Ihres Heimatlandes zu behandeln. Wenn Sie eine Meldung übermitteln, überprüfen wir Ihre Informationen und ergreifen entsprechende Maßnahmen. Wir melden uns nur dann wieder bei Ihnen, wenn wir weitere Einzelheiten wissen müssen oder weitere Informationen für Sie haben.

Art des Missbrauchs:

Zum Beispiel antisemitische Inhalte, rassistische Inhalte oder Material, das zu einer Gewalttat führen könnte.

Beispielsweise eine Kreditkartennummer, persönliche Identifikationsnummer oder unveröffentlichte Privatadresse. Beachten Sie, dass E-Mail-Adressen und der vollständige Name nicht als private Informationen angesehen werden.

Forenregeln

Um zu sinnvolle Fragen zu kommen halten Sie sich bitte an folgende Spielregeln:

Neu registrieren

Registrieren auf E - Mails für Bauknecht GSF 1988 WS wenn:


Sie erhalten eine E-Mail, um sich für eine oder beide Optionen anzumelden.


Andere Handbücher von Bauknecht GSF 1988 WS

Bauknecht GSF 1988 WS Kurzanleitung - Deutsch - 4 seiten

Bauknecht GSF 1988 WS Bedienungsanleitung - Deutsch - 9 seiten

Bauknecht GSF 1988 WS Bedienungsanleitung - Englisch - 9 seiten

Bauknecht GSF 1988 WS Bedienungsanleitung - Holländisch - 8 seiten


Das Handbuch wird per E-Mail gesendet. Überprüfen Sie ihre E-Mail.

Wenn Sie innerhalb von 15 Minuten keine E-Mail mit dem Handbuch erhalten haben, kann es sein, dass Sie eine falsche E-Mail-Adresse eingegeben haben oder dass Ihr ISP eine maximale Größe eingestellt hat, um E-Mails zu erhalten, die kleiner als die Größe des Handbuchs sind.

Ihre Frage wurde zu diesem Forum hinzugefügt

Möchten Sie eine E-Mail erhalten, wenn neue Antworten und Fragen veröffentlicht werden? Geben Sie bitte Ihre Email-Adresse ein.



Info